jueves, 10 de junio de 2010

El menhir ja és a Mollet

Amb motiu de la finalització del procés de restauració del jardí del Parc de Can Mulà de Mollet del Vallès, el menhir megalític que es va trobar al subsòl del Pla de les Pruneres l’any passat ha estat traslladat allà.

Dimecres es va transportar des del Centre de Restauració de Béns Immobles de la Generalitat de Sant Cugat. A partir d’ara els molletans i molletanes podran visitar el gran recurs històric de la ciutat dins l’horari del parc.

Per tal de subjectar la gran escultura prehistòrica s’ha utilitzat una estructura de formigó coberta amb una vitrina que serà la que protegirà dels possibles cops i actes bandàlics que es poden realitzar a la zona. Finalment, però, es traslladarà definitivament a les masies de Can Pantiquet.

La monumental pedra es va trobar quan es realitzaven les obres per la nova zona verda de la ciutat i es tracta de una figura de cinc metres d’alçada i que conté segrafiats amb motius de la figura humana. Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura, ha complert així la seva promesa de retornar el menhir a Mollet un cop s’acabessin les obres del parc.

La següent activitat entorn el nou pols d’atracció serà el dia 13 de juny ja que es té prevista una visita al menhir amb motiu de les Jornades del Centre d’Estudis Molletans (CEM).

1 comentario:

  1. Gracias por visitar mi blog! Tenéis una famosa en Mollet no? jejej Me refiero a Ana Simon, que siempre os hace mucha propaganda, tanto en Otra movida, como antes en Tonterías las justas.
    Saludos.

    ResponderEliminar